Welkom op de website van Autodigitaal.com
autodigitaal.com is een nationaal opererend cash and carry bedrijf op het gebied van personenwagens, dit over het algemeen in het hogere marktsegment, tegen de beste marktprijs van het moment.

Bij ons staat voorop, dat de klant te allen tijde een goede deal doet, hiermee wordt bedoeld prijstechnisch zonder kwaliteitsverlies.

Hoge kwaliteit wordt door ons bereikt door middel van uitermate selectief inkopen en daar aan gekoppeld strenge keuringseisen.

Waar komen onze voertuigen vandaan ? Uit taxaties gedaan bij erkende merkdealers en aankopen uit privé-collecties van liefhebbers/verzamelaars in Nederland, derhalve is bij ons de volledige historie van een voertuig bekend. Tevens verkopen wij voertuigen verkregen uit eigen inruil.

Het voorgaande brengt met zich mee, dat alle voertuigen uit de eerste hand, zonder tussenkomst van intermediair of tussenhandel komen.

Ik hoop dat u eenvoudig uw weg kunt vinden op onze website, mocht u problemen met de navigatie ondervinden, of gewoon iets willen vragen, aarzelt u dan niet om ons te bellen of te mailen.

Autodigitaal.com heeft een voor Nederland uniek Veiling gedeelte, speciaal voor de particulier, waarin de veiling-auto van de week staat.

Met vriendelijke groet, Jan van der Leij
eigenaar directeur